Close

Konzorciumi tagok együttműködése

Projektünkben a társadalmi innováció alapja az a komplex, a tanulás, személyiségfejlesztés érdekében végzett mentori munka, amelyben a szakmák közötti, interdiszciplináris tudományosság is megjelenik, hiszen a hátrányos helyzetű célcsoportok, releváns, hatékonyan működő humán szolgáltatásokkal való támogatása csak így képzelhető el. Ennek a működési mechanizmusnak alap feltétele volt, hogy a projekt konzorciumi tagjai a fejlesztések, humánszolgáltatások tekintetében széles szolgáltatási palettával, színes ötletekkel, több évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező, a különböző célcsoport rétegeket ismerő szervezetek legyenek. A három különböző szervezet ezen igényekre reagálva képes kiszolgálni az andragógiai, a köznevelési, valamint az ifjúságsegítési területet is, így teret adva az adaptáció, illetve az innováció ezeken a területeken való alkalmazására és továbbfejlesztésére.

A konzorciumi tagok együttműködése az eddigiekben hatékonyan, a célok melletti erős elköteleződés fényében realizálódott, a szakemberek közös szakmai diskurzusa megkezdődött a formális és az informális csatornák bekapcsolásával egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support