Close

Suliplussz Mentor Szemmel (JLSA)

Tapasztalatok

Az első időszak tapasztalata azt mutatja, hogy a közös szakmai együttműködésen alapuló munka eredményes és hatékony, a professziókat átívelő szakmai együttműködés sikeres.

A „Suliplussz” projektben a humánszolgáltatások előtérbe helyezésével minden projektbe bevont tanuló olyan komplex szolgáltatásokban részesülhet, amelyekben a projekt nélkül csak nehezen, vagy esetleg egyáltalán nem részesülhetett volna.

Pályaorientációs csoportos munka, egyéni munka tanácsadás, mint humánszolgáltatás jelenik meg a hátrányos helyzetű, az iskolai lemorzsolódással veszélyeztetett tanulók támogatása érdekében.

A gyöngyösoroszi mentoráltak tekintetében elmondható, hogy a tanulók mindegyikénél a fejlesztésre irányuló területeken javulás mutatkozik. Mindez a legtöbb esetben objektív mérceként megjelenik az osztályzatokban, a középiskolai felvételi eredményekben, de érzékelhető a közösségi életben, tanáraikhoz és társaikhoz való viszonyukban egyaránt.

A programunk eredményességének növelése, a komplex szolgáltatások szakmai, minőségbiztosítási eredményeinek fejlesztése érdekében a szakmai megvalósításba bevont szakértőink folyamatosan munkálkodnak azon, hogy a szolgáltatások színvonala növekedjen, azok hatékonysága, eredményessége javuljon.

Kuik Erika mentor

J.L.Seaugull Alapítány

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support