Close

Csapatépítés a hatékony konzorciumi munka jegyében

Módszertani fejlődéssel az adaptáció hatékonyságnövelése érdekében

Akárcsak életünk más területein, pályázati munkánkban is nehéz időszakon vagyunk túl, a járványügyi helyzet előírásai, az iskolák digitális oktatásra való átállása, a rendezvények korlátozása a konzorciumi partnerek közös munkálkodását is nehezítette az elmúlt időszakban. De továbbra is elkötelezettek vagyunk pályázatunk sikeres megvalósítása érdekében, közös céljaink elérését szem előtt tartva a nyári időszakban két csapatépítő programot valósítottunk meg partnereinkkel együttműködve.

Júniusban a megszokottnál kicsit hosszabb idő után találkoztunk újra csapatépítő programunkon az EJROK-ban. hogy a csoportműködés hatékonyságának növelése, az elköteleződés további elmélyítése, az összetartozás erősítésének érdekében munkálkodjunk. A találkozó alkalmat adott arra is, hogy az azt megelőző időszakban a járványhelyzet miatt kialakult szorongásainkat, félelmeinket, tapasztalatainkat megosszuk egymással, ezzel is segítve a belső feszültségek feloldását, biztonságérzetünk növelését. A hatékony és őszinte kommunikációt segítő kooperatív, játékok, önismereti gyakorlatok tovább erősítették az együttműködő konzorciumi partnerek egymásba vetett bizalmát, a hatékonyabb munkálkodást a közös cél elérése érdekében. . A programot egy hangulatos szabadtéri grillezéssel zártuk.

Augusztusban Hollókőre utaztunk a soron következő csapatépítő találkozónkra.

A programon a partnerek között kialakított szervezeti kultúra erősítésére, a már kialakított együttműködési technikák gyakorlására is teremtettünk lehetőséget. A sikeres együtt haladást gátló tényezők felismerése, a megoldások keresése érdekében különböző feladattípusokon keresztül ismerhettük meg még jobban egymást, és saját magunkat. Az önismereti- és csapatépítő feladatokban kiélhettük kreativitásunkat, elgondolkodhattunk olyan kérdéseken, amik valószínűleg magunktól eszünkbe sem jutnának.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support