Close

Az érzelmi biztonság támogatása kiemelt fontosságú

Az új típusú koronavírus és az általa okozott járványügyi veszélyhelyzet előre nem látott állapotot teremtett, ezért programunkban a mentorálás, illetve az egyéni fejlesztéssel járó személyes, szorosabb jellegű támogató mintákat jelölő kapcsolattartás jelentősége megnőtt. A biztonságos, de folyamatos működés fenntartása a projekt célcsoportjára tekintettel nem lehetett kérdéses, a személyes mentorálás a koronavírus fertőzés kockázatának minimalizálása mellett változatlan formában, az egyéni igényeket kiemelten figyelembe véve működik zavartalanul a projektünk megvalósítása során.

A tanulók fokozott igénye következtében, nem csak az egyéni fejlesztési tervben meghatározott kompetenciák fejlesztése, a tanulás támogatása, hanem az információnyújtás, a járványügyi hírek terén való eligazodás segítése is fontos szemponttá vált. A tanulók igénylik a vírus okozta helyzetről való beszélgetést, a bizonytalanság és a félelem mérséklésére szolgáló érzelmi és társas támogatást.

                                                                                                     Kuik Erika mentor

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support