Close

Szakmai előrehaladás

„SULIPLUSSZ” Társadalmi innováció a hevesi Eötvös József Református Oktatási Központban című projektünk megvalósítása utolsó szakaszába érkezett. A konzorciumvezető Eötvös József Református Oktatási Központ,  a Jonathan Livingston Seagull Alapítvány, és a  Köz-Pont Ifjúsági Egyesület továbbra is elkötelezetten dolgozik annak érdekében, hogy a kitűzött célokat közösen megvalósítsuk, sikeresen tudjuk majd lezárni a közös munkát. A projekt műszaki-szakmai eredményeinek megvalósítása és az adaptáció sikeressége érdekében mindhárom partner megteszi a szükséges erőfeszítéseket.

Mint az élet más területein is, a járványhelyzet projektünk előrehaladásában is okozott kihívásokat. A kormány által bevezetett védelmi intézkedések, különösen a rendezvények szervezésének és megvalósításának teljes tilalma arra kényszerített bennünket, hogy a konzorciumi partnerek, együttműködő szervezetek és a célcsoport részére tervezett események egy részét átütemezzük, és a kormányzati intézkedésektől függően a „nyitás” után valósítsuk meg.

Az egyéni mentorálás során a szakmai munka egy része az online térbe kényszerült, de a mentorok, mentorjelöltek a védelmi intézkedések szigorú betartásával személyes konzultációkon is találkoznak mentoráltjaikkal. Nagy segítségükre van a projektben rendelkezésre álló online Suliplussz tananyagunk, melyet felhasználnak az egyéni fejlesztések megvalósítása során.

Az eredményességmérés, a szolgáltatások hatékonyságának mérése, a mérések eredményeinek elemzése, a következtetések levonása fontos részét képezi projektünknek, a jelen szakaszban a konzorciumi partnerek a vállalásaiknak megfelelően végzik ezeket a feladatokat.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support