Close

Tájékoztatás

Ezúton értesítjük szakmai munkatársainkat és weboldalunkat rendszeresen látogató érdeklődőinket, hogy a weboldal üzemeltetésével kapcsolatos technikai problémák elhárítása megtörtént, a tárhely tartalom helyreállítását elvégeztük. A rövid ideig tartó szolgáltatás kiesésért minden érintett szíves elnézését kérjük.

A dokumentumtár változatlanul elérhető, valamennyi szakmai anyag elérése biztosított.

A dokumentációs rendszer tartalmi bővítése folyamatos, biztosítva ezzel a szakmai tevékenységek hatékonyságát.

A weboldal az akadálymentesítés és a logikus navigáció követelményeinek továbbra is megfelel. Pontosításra került a menüszerkezet, a kötelező arculati elemek alkalmazására továbbra is figyelmet fordítunk. A regisztrációs felület korrigálása megtörtént. A további tartalom közzététel során fokozott figyelemmel kísérjük a tartalom és forma viszonyrendszerét, annak érdekében, hogy az oldal ne jelenjen meg hibásan, formailag is továbbra is megjeleníthető legyen a desktop és az okos eszközök környezetében egyaránt, hibátlanul.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support